Erika Vikman

Erika Vikman on valovoimainen nuori taiteilija, joka nähdään tulevana kesänä Peppi Pitkätossun roolissa. Erika tunnetaan parhaiten laulajana ja vuoden 2016 Tangokuningattarena, mutta hänellä on myös kokemusta näyttelemisestä mm. YLE TV2:n sarjassa Parasta aikaa, Peacock-teatterissa Silmistä pois-musikaalissa sekä Evita-musikaalissa Tampereen Työväen Teatterissa. Hän oli vuosi sitten näyttävästi mukana myös MTV3:n Iholla –sarjassa, ja esiintyjänä hän sai paljon kiitosta MTV 3:n ohjelmassa Tähdet, tähdet syksyllä 2017. 

Erika on haltioissaan roolistaan.
- Tämä on niin upea juttu, olen niin iloinen, että pääsin Taavin ohjaukseen tähän näytelmään. Peppi Pitkätossu on ehdottomasti yksi niistä unelmarooleistani, mistä olen aina haaveillut!

Taavi Vartia luonnehtii Erikaa persoonalliseksi ja valovoimaiseksi esiintyjäksi, jossa on juuri sopivasti särmää ja anarkismia.
- Toisaalta Erika on herkkä luonnonlapsi monin tavoin. Peppi Pitkätossu on moniulotteinen hahmo. Hauska, särmikäs ja kuitenkin myös surumielinen tietyissä tilanteissa, ja Erika onnistui tuomaan nämä piirteet esille koe-esiintymisissä, Vartia sanoo.

Hinnat

Aikuiset: 25,00 €
Lapset (3-14v): 15,00 €
Eläkeläiset: 22,00 €

Perhelippu: 74,00€
(perhelippuun sis. 2 aik. ja 2 lasta)