Miko Jaakkola

Miko Petteri Jaakkola tekee kolmen vuoden jälkeen paluun vanhoille kotikulmilleen ja Taaborin näyttämölle, jossa hänet on aiempina vuosina voinut nähdä näytelmissä Pertsa ja Kilu, Robin Hood, Gansteri ja Kaunotar, Vaahteramäen Eemeli sekä Peter Pan. Lisäksi Miko on näytellyt Syke-tv-sarjassa Taavi Vartian ohjaamalla 3. tuotantokaudella, sekä hän osallistuu tänä keväänä Suomen Lausujaliiton järjestämään Veikko Sinisalo kilpailuun. 

Miko opiskelee toista vuotta näyttelijäksi Tampereen yliopiston Nätyllä. Kouluarjen ohella hän vetää teatteri-ja ilmaisutaiteen kerhoa Mannerheimin Lastensuojeluliiton toimipisteellä Nokialla. Musikaalinen Miko myös soittaa saksofonia, laulaa, beatboxaa ja opettelee kitaran soittoa.

Tulevaa kesää ja Taaborille palaamista Miko odottaa innolla: "Mahtavaa päästä porukalla luonnon helmaan kokemaan ja tekemään. Itsellenikin lapsuudesta tutut Astrid Lindgrenin tarinat sopivat täydellisesti Taaborin maisemaan, ja mielestäni Peppi Pitkätossu on juuri tähän ajankohtaan monella tapaa tärkeä esitys. Tarvitsemme Pepin kaltaisia esikuvia ja anarkisteja kyseenalaistamaan nykyisiä rakenteita."

Miko nähdään kesällä 2018 tuplaroolissa sekä tirehtöörinä että Kapteeni Pitkätossuna

Hinnat

Aikuiset: 25,00 €
Lapset (3-14v): 15,00 €
Eläkeläiset: 22,00 €

Perhelippu: 74,00€
(perhelippuun sis. 2 aik. ja 2 lasta)